inlägg

Bygg den ovan mark

Sponsrat inlägg i samarbete med Poolgiganten

Du behöver inte gräva

När man flyttar till ett hus med en större tomt brukar man vilja ha en pool. Man börjar ofta med att köpa en pool som man plockar upp och ner vid säsong. Man börjar med en mindre och köper större och större med tiden. Och visst skulle det vara skönt att slippa det där upp- och nerpackande och ha en fin pool med en härlig trappa och ljus i istället ?!

Men för att bygga den där poolen man verkligen vill ha tror många att man måste gräva upp hela trädgården för att få det. Men det är faktiskt inte sant. Bygg den ovanpå marken istället.

Ovan mark

Att bygga en pool ovan mark är enklare, billigare och du kan börja bygga din pool snabbare då du slipper gräva.

För att kunna ha en pool ovan mark så måste marken vara stadig. Och lutar tomten kan du behöva stöd eller något annat som stöttar upp poolen, men det är ändå enklare än att behöva gräva. Du kan också välja att delvis gräva ner poolen, men det beror på vad som passar just din tomt och vad du vill.

Poolgiganten

Om du är osäker på vad som passar din tomt kan du få hjälp av Poolgiganten med ett hembesök. Då kan ni gå igenom bästa placering, storlek och hur du tänkt dig runt omkring.

Beroende på hur stor pool du tänkt bygga finns det många tillbehör som du kan bygga in och sätta i din pool. För att du ska kunna komma i och ur poolen behöver du tex en stege, men sen finns också många extra tillbehör om du vill göra din pool speciell.

Poolgiganten har just nu rabatt på sina poolpaket om du beställer nu. Och sätter du fart och bygger nu så kan du öppna din pool tidigt i vår när du vill. Och när det gäller att bygga så kommer utförliga beskrivningar om du vill bygga din pool själv. Men vill du hellre ha hjälp med detta så hjälper Poolgiganten dig med ditt bygge.

Allt du behöver för ditt poolbygge levereras hem till dig. Poolöverdrag tillverkas unikt för varje kund och kommer separat när det är klart.

Hos Poolgiganten får du hjälp med både pool, pooltillbehör och poolrengöring. Här finns också instruktioner på hur du tar hand om din pool både på sommaren och när du ska stänga ner den för vintern.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *