Hälsa

Så bra med hemleverans

Varför ska man släpa alla dessa tunga påsar med mat från affären och sen in i sitt hem ?! Det finns ju ett jättebra alternativ för att slippa det. Dessutom slipper du planera när du ska åka iväg och handla. Och idag är det ju extra viktigt att tänka på det. Jobbar man tex heltid så kanske man inte kan åka iväg på förmiddagen och handla eller kanske mitt på dan. Och när man kommer till affären så är det jättemycket folk i affären. Och det vill man ju undvika just nu !

Så bra med hemleverans

Dessutom finns det en väldigt stor risk att det som hamnar i din vagn eller påse inte finns på din matlistan. Utan du stoppar ner saker som du tror “att du kanske behöver” senare. Man ser ett bra pris på någonting eller så är man sugen på nått och så åker det snabbt ner fast man egentligen inte behöver det.

Hemleverans

Jag har en del bekanta som har provat på både att beställa hem mat från butiker, men också att beställa matkassar från Hello Fresh. Då behöver man inte bekymra sig för att komma på vad man ska äta eller att glömma beställa något till maten man ska äta i veckan.

Dom har sex stycken olika matkassar som man kan välja emellan. Det beror på vad man vill ha och vad din familj äter hemma. Och så kan man välja mellan att beställa tre till fem rätter per vecka. Dessutom är alla ingredienser uppmätta så att du enkelt ska kunna laga era middagar.

Har du valt tex enkla och snabblagade familjemiddagar en vecka så kan du ändra fyra dagar innan du ska få leverans till tex “allt”. Och i allt kan du kombinera både kött, fisk och vegetariskt med en massa recept.

Hello Fresh

Förutom att Hello Fresh har sex stycken olika matkassar du kan välja emellan har dom också arton olika recept att välja emellan varje vecka. Dom har heller inte någon bindningstid så ska du åka bort eller göra något speciellt en vecka kan du pausa din matkasse.

Om du aldrig har provat på att beställa matkassar får du nu ett erbjudande via Hemleveransguiden.se. Då sparar du upp till 965 kronor på dina fyra första matkassar. Gå in på sidan så läggs koden in automatiskt när du besöker sidan.  Där ser du också vilka leveransdagar och tider som dom har för att du ska kunna planera. På sidan hittar du dessutom all info du behöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *