Okategoriserade

Menyer

Skriver du menyer för er mat hemma ?

Det har blivit populärare och populärare att skriva vecka- eller månadsmenyer för hela familjen och när det gäller mat. Antingen via datorn, på papper eller på nån app på telefon eller platta.  Och det är så mycket enklare att hitta recept och spara dom man vill prova i jämfört med för några år sedan.

Jag tycker det är jättekul att laborera med mat, menyer och prova nya saker.

I dag kan du tom söka efter speciella menyer på nätet. Kött, fisk, vegetariskt eller vad du nu tycker om. Eller kanske hela familjen. Men för att det inte ska bli för tråkigt så ska man försöka blanda olika saker i veckan. En dag med kött, en med sallad, fisk, pasta eller vad man nu vill ha för mat i veckan. Tänk på att alltid ha en skål med färsk sallad till dina maträtter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *