inlägg

Handla din fisk och skaldjur smidigt online i telefonen

Att handla fisk i butik kan kännas stökigt, idag finns det fisk som kan beställas online, nämligen via hemsidan Ishavet. 

‘Onlinebutiken ishavet erbjuder färsk fryst fisk med hemleverans,  och beställningarna görs på ett så bekvämt och användarvänligt sätt som möjligt.

Webbplatsen har utformats så att kunderna lätt kan hitta det de söker och att shopping processen är okomplicerad.
Det finns ett stort utbud av fisk och skaldjur att välja mellan, och alla produkter är tydligt märkta med priser och beskrivningar.

Vill du ha mycket fisk så finns där mer än tillräckligt skulle du också vilja testa på skaldjur finns där massvis av det med.

Ska du ha en tillställning eller bara bjuda på stor middag så finns där utvalda lådor för detta som Ishavet erbjuder till alla nyfunna handlare!
Här finns nämligen både prova på lådor såväl som andra typer av lådor att testa på.

 

De har även lite tillbehör så som  grill salt, oljor, vinäger och lite annat som kan vara bra att ha till tillagning av fisk och skaldjur.

 

Om du inte är van vid att köpa fisk och skaldjur eller inte vet vad du ska göra med dem när du kommer hem, erbjuder Ishavet också tips och recept på sin webbplats så att du kan få ut det mesta av ditt köp. De har tänkt på allt!

 

Om du vill köpa fisk och skaldjur av god kvalitet till ett rimligt pris, så är det Ishavet som gäller.


Jag menar, ta en titt för dig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *