Fredag och datajobb

Nu har veckan glidit in mot att bli fredag. Även fast jag oftast jobbar lördagar och även söndagar så älskar jag känslan som fredagar kommer med, det är något extra och väldigt trevligt med just fredagar.

Idag denna fredag har jag hemmaarbete och har lyxat till det med att åka in till ett mysigt lite café. Jag började morgonen här med ett morgonmöte och sedan tyckte jag att det var lika bra att sitta kvar här och göra klart allt annat jobb som ska göras under dagen.  Jag har suttit och funderat över lite nya menyer som man kan presentera för en trevlig matupplevelse kväll. Mycket av mitt fokus just nu är att försöka erbjuda mina kunder mer säsongsbetonade upplägg, vilket är väldigt roligt men också mer tidskrävande. Framför allt är det ju iallafall mer klimatsmart och det är ju aldrig fel med det.

Till lunch åt jag en god vegetarisk lasagne på dagens mysiga cafe. Nu efter lunch ska jag skriva klart lite texter där bland annat det här blogginlägget låg som en to do att göra. Vidare ska jag göra klart några lätta och trevliga uppgifter för att sedan göra kväll. Kommer över några vänner på besök ikväll där jag står som värd över maten, gästerna står för dryck 🙂

Nu undrar jag vad ni har för favorit arbetsplats på en fredag och vad ska ni göra för roligt i helgen? Jag hade också gärna fått lite tips på vad man kan ha för härliga varianter på tallriken under vintermånaderna som är säsongsbetonat och lokalt.

Ser också fram emot nästa vecka då jag ska iväg på några roliga uppdrag. Några gamla kunder till mig men även några nya kunder, så där blir det nya kontaktar och det är alltid trevligt att nätverka och samarbeta med nya härliga människor.

Tack för mig denna gång och njut riktigt av det som är kvar av fredagen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *