Livet,  Mat

Pizza i Trollhättan

Surdegspizzor

För ett tag sedan så började jag fundera på om jag skulle åka till Trollhättan och hälsa på min bekant som bor där och driver en resturang och ett cafe. Jag var där för ett par år sedan då dom invigde restaurangen men har inte varit där sedan dess och ätit, så såg fram emot att faktist testa pizzorna som jag har sett att min kompis har lagt ut på sociala medier.

Alla pizzor var gjorda på surdegsbröd och vad jag kan komma på så har jag faktiskt aldrig ätit någon pizza som varit gjord på surdeg, så det var lite roligt att få testa något nytt. Och eftersom jag var väldigt hungrig efter att ha kört en vecka med periodisk fasta så var det väldigt skönt för magen att bryta denna fredagsfasta med en stor surdegs pizza. Och god var den, smakade fantastiskt. Så vill verkligen rekommendera att åka till Sour i Trollhättan och testa deras pizzor, restaurangen ligger mitt på torget i Trollhättan. Jättetrevlig ägare, såklart, eftersom jag känner henne, men deras personal är också väldigt trevliga och superproffsig.

På väg hem

Efter ett långt och trevligt möte och såklart blev det lite arbete som diskuterades. Vilket gjorde att jag satt och funderade på lite upplägg på vägen hem i bilen, och har redan kommit på flera bra idéer som vi kan köra i Trollhättan framåt våren. Det är alltid väldigt trevligt när man kan samarbete över gränser och när man är flera stycken som faktiskt vågar utmana sig själv och sina egna tankesätt för att få saker att lyfta på ett annat sätt än vad man annars brukar vara van vid.

Nu är jag iallafall hemma igen och ska bara göra klart några sista grejor, sedan ska jag åka iväg och köpa schampo och en ny parfym, och det kanske till med blir lite fredagschips och någon mysig film ikväll. Ska iväg på jobb imorgon så tänker ladda batterierna med lite mys hemma bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *