kaffe

Jag har en otrolig bra affärsidé som handlar om livsmedel

Jag kommer nog inte direkt avslöja vad min affärsidé handlar om, men jag kan säga att det handlar om livsmedel.

Jag bloggar om livsmedel och besöker livsmedelsbutiker varje dag. Dels för att köpa hem livsmedel och del för att få inspiration till min affärsidé jag har. Driver du i dag ett varumärke dvs en färdig livsmedelskoncept tex Lindvalls kaffe eller Kung Markatta är också ett koncept.

Vill du utöka din försäljning och söker nya återförsäljare?

Du kan alltid vända dig till mig om du nu vill ha en återförsäljare då jag har ett mycket bra koncept på gång som jag ska ta reda mer fakta kring. Ju mer jag lanserar denna idé desto mer kommer jag att avslöja den i bloggen. Tills dess ska jag presentera olika livsmedel i bloggen.

Så här ser det i varje fall ut i kaffehyllorna bland Lindvalls kaffe och Arvid och Nordqvist

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *