Okategoriserade

För att det inte ska fastna

Grilla hamburgare

Att grilla hamburgare kan man göra både till lunch och middag. Eller när man sitter på stranden och är sugen på nätt. Och att grilla hamburgare är något som alla tycker om ifall man äter kött. Annars finns det fler alternativ att ta till om man vill. Men ibland vill hamburgarna fastna och går då sönder om man inte är försiktig.

Vad är enklast då ? Det enklaste knepet är då att pensla hamburgaren eller gallret eller varför inte båda med olja. Så kan du flytta och vända hamburgarna utan problem. För när du grillar hamburgare så ska grillen vara så het som möjligt. Om du är osäker ifall hamburgaren är klar kan du använda en termometer och sticka i mitten av hamburgaren. Den ska vara över 70 grader för att vara klar. Annars så ser du när den är klar – det börjar komma ut köttsaft från hamburgaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *