Okategoriserade

Piffa till din hamburger dressing

Lite mer vuxen smak

Hamburgerdressing finns det en del att köpa i butikerna. Och vissa är goda och vissa är helt ok. Men varför inte göra en egen dressing. En med lite mer smak som sätter lite mer piff på din hamburgare. Och det är inte så svårt att göra alls.

  • 2 dl majonnäs
  • 0,5 dl dijonsenap
  • 1 msk chilisås
  • 1 msk bostongurka
  • 1 tsk rökt paprikapulver
  • salt
  • svartpeppar

Det är bara att blanda ihop alla ingredienser och smaka av med salt och peppar. Beroende på hur mycket dressing man använder så borde det räcka till fyra personer då det blir nästan 3 dl färdig dressing. Annars kan man göra dubbelt för att kunna doppa pomesen i.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *