inlägg

Bjud på enkel mat när du får trevliga gäster

Jag har kommit på ett genialiskt sätt att bjuda på enkla maträtter när jag får trevliga gäster.

När du bjuder hem gäster så är det alltid kul att bjuda på något gott. Så till detta måste man givetvis ha goda viner till. Jag älskar flaskorna som är rosa för jag gillar nämligen allt som är rosa.

Jag skulle nog bjuda på en enkel sallad med alla sorters grönsaker och lite frukt i för att runda av smaken på sommarsalladen.

Du bör också i ditt hem eller restaurang ha kylrum så att kräftorna håller sig kalla och även saften håller sig kall. För utan dessa saker kan det vara svårt att fira tillsammans om saften blir ljummen. En sådan kommer verkligen behövas för folk som behöver hantera mycket mat.

Dessa kylrum är av mycket bra kvalité och har även garanti. Ett kylrum blir som walk in food eller vad man ska kalla det för. I stället för ett rum med bara kläder som kallas för walk in closet kan vi kalla detta för walk in food eller hur?

Ska du bjuda hem vänner så gör det i din restaurang om du har en. För när det är stängt kan du hålla öppet för bara ditt sällskap. Då kan du också passa på att ha dessa kylrum som får plats med mycket varor och livsmedel. Du kan få en offert från detta företag och då spelar det ingen roll var i landet du bor.

Blanda mineralvatten med färska frukter  –  det perfekta bubblet till trevliga gäster

Bjud hem de trevliga vännerna på en härlig dryck i vår!
Eller bjud på en saft i elegant förpackning. Hallonsaft har en fruktig smak med inslag av päron, tropisk frukt samt en touch av citrusskal. Citrusskal är för att jag också hyvlar en citron i hallonsaften så klart. Den passar fint att dricka som den är eller till sallader samt till lätta och fräscha fisk- och skaldjursrätter. Jag älskar kräftor över allt annat. Brukar då kunna äta 2-3 kg kräftor på raken. Jag har även en god kräftkompis som jag brukar dela mina kräftor med. När du bjuder på denna saftblandning jag själv har gjort glöm inte att bjuda på goda kräftor också. Jag brukar hälla citronsyra på kräftorna för att få syrligare smak.
Du kan ta ut kräftorna och låta dem stå på bordet. Du bör ha saften i kylrummet länge och bara ta ut när ni ska börja dricka den så den blir kall och god. Du kan även tillsätta färst mynta i saften för att få en frisk smak. Du kan även tillsätta både ska från gurkan och mynta i vanligt kranvatten också om du vill dricka något utan kalorier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *